FACEBOOK HELPDESK

Ervaar je problemen met Facebook of Instagram en is je Facebook Pagina, Instagram Profiel, Facebook Advertentie-account of bijvoorbeeld je Handels-account geblokkeerd, dan biedt onze Facebook Helpdesk uitkomst!

Wie problemen ondervindt met Facebook of Instagram zal snel merken dat het lastig of zelfs onmogelijk is om met Facebook in contact te komen. Online is nergens een telefoonnummer van Facebook te vinden wat betekent dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Ook is het vaak erg lastig om het juiste loket te vinden wanneer je online een klacht in wil dienen. Is dit je wél gelukt, dan zul je merken dat verzoeken regelmatig afgewezen of genegeerd worden.

Onze Facebook Helpdesk voorkomt deze frustratie en neemt dit proces van je over.

Door onze jarenlange ervaring en nauw contact met Facebook weten wij in praktisch elke situatie hoe we jouw account(s) weer kunnen laten activeren. Hiermee besparen we je over het algemeen flink wat tijd en frustratie.

Voor het gebruik van onze Facebook Helpdesk, hanteren wij een standaard start-tarief van € 99,-. Voor de uren daarna rekenen wij € 75,- op no cure no pay basis. Dit betekent dat we de uren enkel in rekening brengen wanneer wij het probleem ook daadwerkelijk voor je kunnen verhelpen.

Wil je meer weten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wat hebben we nodig om jouw probleem met Facebook of Instagram op te lossen?

  • Toegang als beheerder tot je Facebook Business Manager en/of;
  • Toegang als beheerder tot je Facebook Ads Account en/of;
  • Toegang als beheerder tot je Facebook Pagina en/of;
  • Toegang als beheerder tot je Facebook Handelsaccount en/of;

Let op: Om ons toegang te geven is het niet nodig dat bovenstaande accounts ook daadwerkelijk operationeel zijn.

Indien je zelf ook geen toegang (meer) hebt tot deze accounts, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Over het algemeen is dit geen probleem maar zul je doormiddel van een identiteitsbewijs en/of een uittreksel van de kamer van koophandel of het merkenregister aan moeten tonen dat je de rechtmatige eigenaar bent van een (zakelijk) account.