SR. DIGITAL MARKETING PROFESSIONAL & STRATEEG

Joris Jansen

Chief Executive Rebel

Mijn naam is Joris Jansen, oprichter / eigenaar van Digital Rebelz en ruim 17 jaar werkzaam op het gebied van digital marketing in de rol van Ondernemer, Digitaal Strateeg, Webdeveloper, Productowner, Digital Marketing  & Advertising Consultant, CRO Specialist en Team Lead Digital Marketing (zie mijn C.V.).

Als sr. Online Marketing Professional en Strateeg ondersteun ik organisaties op freelance-basis o.a. bij de vorming en executie van een doordachte en gefundeerde online strategie en visie.

Afhankelijk van de aard en omvang van de opdracht neem ik hierbij zelf (een deel) van de uitvoering voor mijn rekening of draag ik zorg voor de samenstelling en/of (tijdelijke) aansturing van een team dat verantwoordelijk is/wordt voor de uitvoering.

Dit laatste doe ik door bestaande (online) marketing teams te coachen en te trainen, nieuwe teams te vormen óf (bepaalde) werkzaamheden uit te besteden.

Desgewenst beschik ik via Digital Rebelz over eigen gecertificeerde, online marketeers die vanaf 39,- per uur (inclusief mijn persoonlijke aansturing) kunnen worden ingezet en gespecialiseerd zijn in o.a. SEA (Search Engine Advertising), SMM (Social Media Marketing), Google Analytics Tracking, het inrichten en beheren van Google Tag Manager etc.

Benieuwd wat ik mét of zonder de inzet van deze Digital Rebelz voor jouw organisatie kan betekenen? Dan kom ik graag met je in contact om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Joris Jansen
Tel: +31 40 20 94 234
Tel: +31 64 10 40 831
joris@digitalrebelz.com
LinkedIn

Joris Jansen

 

Resultaatgericht, analytisch, datagedreven. Joris is een stevige allrounder op het vakgebied van digital marketing. Als een moderne marketeer stelt hij de klant centraal en daaraan voegt hij zijn up-to-date kennis van customer data, webdevelopment, online advertising, performance en conversie-optimalisatie (CRO) toe. Verder is Joris een mensgerichte Team Lead die ingewikkelde digitale thema’s binnen organisaties ook voor niet-digitale experts begrijpelijk kan maken

Jochem van Unen

Manager Marketing & Communicatie, Libéma

Joris heeft bij Libema het online team op overtuigende wijze geleid. Hij heeft een zeer brede kennis op gebied van online marketing, een goede strategische visie die hij goed kan overbrengen. Daarnaast is hij een zeer prettig mens.

Sjors vd Boogaard

Divisiedirecteur, Libéma

Joris heb ik in mijn tijd bij Libéma leren kennen als een zeer gedreven, kundige en fijne collega. Joris verstaat zijn vak als geen ander. Allround online marketeer in hart en nieren. Met een helikopter view waar nodig maar ook hands on om de werkzaamheden tot in detail uit te kunnen voeren. En daarbij de doelgroep en doelstellingen niet uit het oog verliezen. Ook is Joris prettig om mee samen te werken. Onder druk blijft hij presteren en tijd nemen om collega’s mee te nemen in zijn visie en werkwijze. En, niet onbelangrijk, Joris is een gezellige collega die houdt van een grapje op zijn tijd en de sfeer binnen zijn team er in houdt.

Marlies van Steenoven

Marketing Team Lead Vakantieparken Beekse Bergen

Ik heb Joris qua (online) marketing en concept ontwikkeling enorm mooie deals voor Planspot zien maken. Creativiteit en sales zijn Joris op het lijf geschreven! Naast dat is het een fijne vent om mee te werken.

Reinoud Tjallema

PR Manager, Front Mobile

Working with Joris is always a good mix between business and fun. He’s keen on getting the job done within the deadline and understands his business very well. After work he’s a good laugh too and always pleasant to have around.

Sander Weegels

Business Development Manager, SUGO

Joris is a pleasant manager to work for; he is open for ideas and has a very hands-on approach.

Stijn van Drunen

Developer, See You Dance