ONLINE STRATEGIE

 

Online adverteren gebeurt vanuit een vooraf vastgestelde strategie.

Hierin wordt o.a. bepaald wie er met welk doel en welke boodschap wordt benaderd, via welke (online) kanalen en tegen welke kosten dit gebeurt en wat de uitkomst dient te zien.

Om tot een goed onderbouwde strategie te komen is het dan ook van belang om antwoord te hebben op de volgende vragen:

  • Wie is mijn doelgroep
  • Wat is de omvang van mijn doelgroep
  • Waar (via welke online kanalen) kan ik mijn doelgroep het best bereiken
  • Wat kost het om via deze online kanalen met mijn doelgroep in contact te komen
  • Met welke boodschap ga ik mijn doelgroep benaderen
  • Wat is het doel van mijn campagne (zichtbaarheid, het werven van leads, het genereren van sales etc.)
  • Wanneer is de campagne geslaagd

Onze online strategen kunnen u helpen bij het beantwoorden van bovenstaande vragen zodat vooraf duidelijk is wat de mogelijkheden, kosten en te verwachten uitkomst van een campagne zal zijn.

Wilt u hierover graag eens met één van onze strategen van gedachte wisselen, neem dan vrijblijvend contact op.

 

Resultaatgericht, analytisch, datagedreven. Joris is een stevige allrounder op het vakgebied van digital marketing. Als een moderne marketeer stelt hij de klant centraal en daaraan voegt hij zijn up-to-date kennis van customer data, webdevelopment, online advertising, performance en conversie-optimalisatie (CRO) toe. Verder is Joris een mensgerichte Team Lead die ingewikkelde digitale thema’s binnen organisaties ook voor niet-digitale experts begrijpelijk kan maken

Jochem van Unen

Manager Marketing & Communicatie, Libéma

Joris heeft bij Libema het online team op overtuigende wijze geleid. Hij heeft een zeer brede kennis op gebied van online marketing, een goede strategische visie die hij goed kan overbrengen. Daarnaast is hij een zeer prettig mens.

Sjors vd Boogaard

Divisiedirecteur, Libéma

Joris heb ik in mijn tijd bij Libéma leren kennen als een zeer gedreven, kundige en fijne collega. Joris verstaat zijn vak als geen ander. Allround online marketeer in hart en nieren. Met een helikopter view waar nodig maar ook hands on om de werkzaamheden tot in detail uit te kunnen voeren. En daarbij de doelgroep en doelstellingen niet uit het oog verliezen. Ook is Joris prettig om mee samen te werken. Onder druk blijft hij presteren en tijd nemen om collega’s mee te nemen in zijn visie en werkwijze. En, niet onbelangrijk, Joris is een gezellige collega die houdt van een grapje op zijn tijd en de sfeer binnen zijn team er in houdt.

Marlies van Steenoven

Marketing Team Lead Vakantieparken Beekse Bergen

Ik heb Joris qua (online) marketing en concept ontwikkeling enorm mooie deals voor Planspot zien maken. Creativiteit en sales zijn Joris op het lijf geschreven! Naast dat is het een fijne vent om mee te werken.

Reinoud Tjallema

PR Manager, Front Mobile

Working with Joris is always a good mix between business and fun. He’s keen on getting the job done within the deadline and understands his business very well. After work he’s a good laugh too and always pleasant to have around.

Sander Weegels

Business Development Manager, SUGO

Joris is a pleasant manager to work for; he is open for ideas and has a very hands-on approach.

Stijn van Drunen

Developer, See You Dance