SR. DIGITAL MARKETING PROFESSIONAL & STRATEEG

 

Al onze projecten staan altijd onder supervisie van een sr. Online Marketing Professional / Strateeg met meer dan 15 jaar ervaring.

Deze krachten zijn ook inzetbaar wanneer jouw organisatie behoefte heeft aan strategisch advies op het gebied van online marketing of wanneer je op zoek bent naar een ervaren interimmer die de (tijdelijke) aansturing van een online marketing-team op zich kan nemen.

Benieuwd wat naar de mogelijkheden?

Neem dan contact op met Joris Jansen, eigenaar van Digital Rebelz.

Joris Jansen
Tel: +31 40 20 94 234
Tel: +31 64 10 40 831
joris@digitalrebelz.com
LinkedIn

Joris Jansen

 

Resultaatgericht, analytisch, datagedreven. Joris is een stevige allrounder op het vakgebied van digital marketing. Als een moderne marketeer stelt hij de klant centraal en daaraan voegt hij zijn up-to-date kennis van customer data, webdevelopment, online advertising, performance en conversie-optimalisatie (CRO) toe. Verder is Joris een mensgerichte Team Lead die ingewikkelde digitale thema’s binnen organisaties ook voor niet-digitale experts begrijpelijk kan maken

Jochem van Unen

Manager Marketing & Communicatie, Libéma

Joris heeft bij Libema het online team op overtuigende wijze geleid. Hij heeft een zeer brede kennis op gebied van online marketing, een goede strategische visie die hij goed kan overbrengen. Daarnaast is hij een zeer prettig mens.

Sjors vd Boogaard

Divisiedirecteur, Libéma

Joris heb ik in mijn tijd bij Libéma leren kennen als een zeer gedreven, kundige en fijne collega. Joris verstaat zijn vak als geen ander. Allround online marketeer in hart en nieren. Met een helikopter view waar nodig maar ook hands on om de werkzaamheden tot in detail uit te kunnen voeren. En daarbij de doelgroep en doelstellingen niet uit het oog verliezen. Ook is Joris prettig om mee samen te werken. Onder druk blijft hij presteren en tijd nemen om collega’s mee te nemen in zijn visie en werkwijze. En, niet onbelangrijk, Joris is een gezellige collega die houdt van een grapje op zijn tijd en de sfeer binnen zijn team er in houdt.

Marlies van Steenoven

Marketing Team Lead Vakantieparken Beekse Bergen

Ik heb Joris qua (online) marketing en concept ontwikkeling enorm mooie deals voor Planspot zien maken. Creativiteit en sales zijn Joris op het lijf geschreven! Naast dat is het een fijne vent om mee te werken.

Reinoud Tjallema

PR Manager, Front Mobile

Working with Joris is always a good mix between business and fun. He’s keen on getting the job done within the deadline and understands his business very well. After work he’s a good laugh too and always pleasant to have around.

Sander Weegels

Business Development Manager, SUGO

Joris is a pleasant manager to work for; he is open for ideas and has a very hands-on approach.

Stijn van Drunen

Developer, See You Dance