Excellent, Affordable, Online Marketeers

Met een wereld die in sneltreinvaart digitaliseert neemt ook de vraag naar online professionals in rap tempo toe. Zo bestempelde het UWV in een recent rapport uit september 2019 de functie van Online Marketeer nog tot één van de moeilijkst vervulbare vacatures van dit moment.

Gevolg van deze schaarste is dat de tarieven die bureau’s rekenen voor de inzet van een Online Marketeer, de laatste jaren explosief zijn gestegen.

Digital Rebelz is van mening dat dit beter, transparanter en vooral voordeliger kan en biedt specialistische hulp bij het inrichten, beheren en optimaliseren van campagnes binnen de advertentienetwerken van o.a. Google, Microsoft (Bing) en Facebook.

Digital Rebelz biedt haar diensten aan tegen een tarief dat start bij 39,- per uur. Hiervoor bieden wij je de flexibiliteit en expertise van een volwaardig bureau tegen de kosten van een vaste medewerker.

Benieuwd hoe wij dit realiseren zónder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit?

Lees hier meer over onze aanpak en werkwijze.

Contact Digital Rebelz

Benieuwd wat onze Digital Rebelz voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan voor een vrijblijvende afspraak contact op via onderstaand formulier, bel of WhatsApp ons op +31-40 20 94 234 of klik hier om direct een online kennismakingssessie in te plannen.

Contactformulier