040 20 94 234 online@digitalrebelz.com
Selecteer een pagina

 


In de digitale wereld van vandaag is e-mailcommunicatie een essentieel onderdeel van interactie met klanten. Recent hebben Gmail en Yahoo de regels aangescherpt om te zorgen dat jouw e-mails de inbox van je klanten blijven bereiken, zonder in de spam te verdwijnen. Dit heeft vooral impact op de vele mails die je verstuurt, van nieuwsbrieven tot de reeks e-mails na een bestelling, zoals orderbevestigingen, facturen, en bezorgupdates.

Wat zijn de nieuwe vereisten?

 

Google heeft, net als Yahoo, de veiligheid en betrouwbaarheid van e-mailcommunicatie aangescherpt. Dit betekent dat je voor jouw domein DKIM en DMARC moet instellen. Deze maatregelen helpen om de authenticiteit van jouw e-mails te bevestigen, phishing en spam te verminderen, en de algemene e-mailbeveiliging te verbeteren.

– DKIM zorgt voor een digitale handtekening op jouw e-mails, zodat ontvangers kunnen verifiëren dat het bericht echt van jouw domein komt.

– DMARC gebruikt DKIM en SPF om te controleren of e-mails daadwerkelijk van jouw domein afkomstig zijn en bepaalt wat er moet gebeuren als de authenticiteit van een e-mail niet kan worden bevestigd.

Wat betekent dit voor jou?

 

Het is belangrijk om te controleren of je deze instellingen al hebt toegepast en zo niet, om ze zo snel mogelijk te implementeren. Dit proces kan variëren, afhankelijk van jouw e-mailprovider of hostingdienst.

 

Hoe kunnen we helpen?

 

We begrijpen dat dit allemaal erg technisch kan lijken. Maar geen zorgen, bij Digital Rebelz hebben we de expertise om je door dit proces te leiden. Ons team kan je ondersteunen bij het voldoen aan deze nieuwe vereisten. Voor assistentie kun je contact met ons opnemen.

Door aan deze beveiligingsstandaarden te voldoen, draag je bij aan een veiliger e-mailverkeer en vergroot je de betrouwbaarheid van jouw communicatie met klanten. Het is een investering in de zichtbaarheid en effectiviteit van jouw e-mailmarketinginspanningen. Laten we samen zorgen dat jouw e-mails de aandacht krijgen die ze verdienen.